מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

מרק דגים ברמונדי ישראלי

מאת השף אבי ביטון

  • זמן הכנה: 15 דק'
  • מס' סועדים: 4

מרכיבים:

  • 2 פילה דג ברמונדי ישראלי, מפולטים חתוכים ל-2 (לשמור עצמות וראשים)
  • 2 גזרים
  • 2 בצלים
  • 5 שיני שום
  • 2 גבעולי סלרי
  • 2 עגבניות
  • 2 ענפי טימין
  • 2 אידרה
  • 3 ליטרים מים
  • 50 גרם חמאה
  • 6 כפות שמן זית
  • מלח ● פלפל ● כפית פפריקה
אופן הכנה

1. הכנת הציר: מרתיחים הכל בסיר כ-40 דקות ומסננים
2. הכנת המרק: בסיר עמוק מטגנים בשמן זית את הירקות, מוסיפים את ציר הדגים ומבשלים רבע שעה
3. מוסיפים תבלינים, דגים, חמאה ומבשלים רבע שעה נוספת