מרק דגים ברמונדי ישראלי
מאת השף אבי ביטון
- זמן הכנה: 15 דק'
- מס' סועדים: 4
מרכיבים:
- 2 פילה דג ברמונדי ישראלי, מפולטים חתוכים ל-2 (לשמור עצמות וראשים)
- 2 גזרים
- 2 בצלים
- 5 שיני שום
- 2 גבעולי סלרי
- 2 עגבניות
- 2 ענפי טימין
- 2 אידרה
- 3 ליטרים מים
- 50 גרם חמאה
- 6 כפות שמן זית
- מלח ● פלפל ● כפית פפריקה

אופן הכנה
1. הכנת הציר: מרתיחים הכל בסיר כ-40 דקות ומסננים
2. הכנת המרק: בסיר עמוק מטגנים בשמן זית את הירקות, מוסיפים את ציר הדגים ומבשלים רבע שעה
3. מוסיפים תבלינים, דגים, חמאה ומבשלים רבע שעה נוספת