ברמונדי ישראלי בורגר באן
מאת מערכת
- זמן הכנה: 35 דקות
- כמות סועדים: 4
מצרכים
- 500 גרם פילה ברמונדי ישראלי, נקי מעור ועצמות
- כפית חרדל דיז'ון
- רבע צרור כוסברה קצוץ
- כפית מלח
- 2 כפיות סויה
- 4 באנים, מוכנים מראש
- 2 כפות מיונז
- חצי כפית שבבי צ'ילי יבש גרוס
- 1 מלפפון בינוני
- 2 עלי חסה
אופן הכנה
1. טוחנים במעבד מזון רבע מכמות הדג יחד עם החרדל למחית יחסית חלקה ומעבירים לקערה
2. קוצצים את שאר הדג עם סכין ומעבירים לקערת הדג – חרדל
3. מוסיפים כוסברה קצוצה דק דק ומתבלים במלח וסויה
4. יוצרים קציצות בגודל שיתאים ללחמנייה ומקררים מעט כדי שיתמצקו
5. את הבאנים מחממים על פי הוראות היצרן
6. מערבבים בקערה קטנה את המיונז והצ'ילי
7. מחממים מחבת ומשמנים מעט, צורבים את הבורגר כ-4-5 דקות מכל צד
8. מרכיבים את הלחמנייה: מורחים מעט מיונז פיקנטי בתחתית, מוסיפים קרעים של חסה פריכה, פרוסות דקות של מלפפון ואת הבורגר ברמונדי שלנו