מתכון דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

ברמונדי ישראלי צרוב ברוטב עדין

מאת מערכת/ פנינה דרויש / 'הדייגים' אשדוד

  • זמן הכנה: 45 דק'
  • כמות סועדים: 4

מצרכים

  • 6 פילה ברמונדי ישראלי
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 10 שיני שום קלופות ופרוסות
  • גזר, חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כפות פפריקה מתוקה, או חריפה
  • ½ כפית סוכר חום
  • פלפל חריף ירוק, קצוץ
  • פלפל חריף אדום, קצוץ
  • קורט פלפל גרוס
  • קורט מלח
  • כף לימון כבוש קצוץ, אפשר גם ממרח
אופן הכנה

1. בסיר גדול ורחב מחממים מעט שמן קנולה, מוסיפים את הגזר עם הפלפלים והשום הפרוס, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד להשחמה קלה
2. מוסיפים את הדגים, וצורבים אותם מ-2 הצדדים
3. מנמיכים את האש, מוסיפים לימון כבוש ננסי חתוך דק וכוסברה
4. מכינים בכוס בצד 1/2 כוס שמן עם 3 כפות פפריקה מתוקה או חריפה, מערבבים היטב ושופכים מעל הדג
5. מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות על אש קטנה