ברמונדי ישראלי קייצי ובריא
קינואה
מאת מערכת/ סקיי בן מלך / 'סרדיניה' קרית טבעון
- זמן הכנה: 15 דק'
- מס' סועדים: 1
מצרכים:
הדג
- 1 פילה דג ברמונדי
- 3 כפות שמן זית
- קורט מלח
- קורט פלפל
קינואה
- כוס קינואה מבושלת
- פלפל אדום
- גבעול בצל ירוק
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 2 שיני שום כתושות
- 6 עגבניות שרי
רוטב
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפיות חרדל
- כפית דבש
- קורט מלח
- קורט פלפל
אופן הכנה
1. מורחים את פילה הברמונדי בשמן זית, מלח ופלפל
2. במחבת חם צורבים את נתח הדג מ-2 הצדדים, 2 דקות לכל צד
3. קוצצים את העגבניות והבצל הירוק דק, את הגמבה לקוביות קטנות
4. מערבבים יחד את הקינואה (לוודא שהיא לא חמה), העגבניות, הגמבה, הבצל הירוק, הכוסברה והשום
5. בקערה נפרדת מערבבים יחד את מיץ הלימון , החרדל , הדבש, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ושופכים על הקינואה
6. מסדרים את הקינואה על צלחת ומניחים מעל את הברמונדי הצלוי