דג ברמונדי ישראלי במעטפת ירקות
מאת השף גילי חיים, שף ראשי Unilever פודסולושיינס
- זמן הכנה: 15 דקות
- מס' סועדים: 2
מצרכים
- 2 יח' פילה ברמונדי ישראלי
- רוטב לימון ושמן זית לבישול "קנור" או רוטב חרדל וסילאן לבישול "קנור"
- 5 יח' בצלי שאלוט צלויים
- 2 יח' בטטה צלויה
- 10 יח' שרי צהוב
- 4 יח' שום קונפי
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1. חותכים נייר כסף מעט ארוך יותר מנייר אפייה, מניחים את נייר האפייה על נייר הכסף
2. מסדרים באמצע החלק התחתון של נייר האפייה את הירקות הצלויים עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס
3. חותכים את פילה הברמונדי ישראלי לאורכו ועוטפים ברוטב לימון ושמן זית לבישול או ברוטב חרדל וסילאן לבישול ומניחים את הירקות
4. סוגרים את נייר האפיה ואז סוגרים את נייר הכסף, מהדקים היטב את כל הקצוות על מנת שהאדים לא יצאו החוצה
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות או לתנור אבן למשך 8 דקות