מתכון דג ברמונדי ישראלי כבוש - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

דג ברמונדי ישראלי כבוש

מאת מערכת

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מס' סועדים: 4

מצרכים

  • 2 פילה ברמונדי ישראלי נקי מעצמות עם עור
  • חצי ק"ג מלח גס
  • 250 גרם סוכר לבן
  • כף זרעי שומר
  • כפית פלפל אנגלי טחון
  • חצי צרור שמיר
דג ברמונדי ישראלי כבוש
אופן הכנה

1. מערבבים את המלח, הסוכר, התבלינים והשמיר קצוץ
2. מכסים את הברמונדי עם התערובת, בתבנית עם שוליים גבוהים יותר מגובה הדג כשהעור כלפי מטה. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה
3. לאחר ההשרייה במלח, להוציא את הברמונדי ולשטוף היטב משאריות המלח
4. לייבש את הברמונדי היטב עם מגבת
5. לפרוס דק ללא העור ובתאבון

*מומלץ לשמור בשמן זית על מנת להאריך את אורך חיי המדף של הדג