דג ברמונדי ישראלי עטוף במלח
מאת מערכת
- זמן הכנה: 60 דקות
- מס' סועדים: 2-3
מצרכים
- 1 ק"ג ברמונדי ישראלי שלם עם עור וקשקשים ובטן נקייה
- 2 חלבון ביצה
- 1 ק"ג מלח גס
- חצי לימון פרוס
- 3 ענפי טימין
אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-220 מעלות על טורבו
2. טורפים את חלבון הביצה היטב
3. מערבבים יחד עם המלח הגס עד שתתקבל תערובת לחה
4. ממלאים את בטן הברמונדי בפרוסות לימון וטימין ועוטפים את הדג במלח מכל הכיוונים
5. אופים בתנור במשך 45 דקות
6. שוברים את המלח ובעדינות מורידים את העור מהברמונדי