דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות
מאת הבלוגרית דניאל עמית
- זמן הכנה: 30 דק'
- מס' סועדים: 3-4
מצרכים
- דג ברמונדי ישראלי
- עגבניות שרי
- 2 בצלים גדולים
- 3 שיני שום שלמות
- 20 גר' חמאה חתוכה
- מקל למון גראס
- מלח גס
- פלפל שחור
- שמן זית
אופן הכנה
1. מחממים תנור אפיה ל- 200 מעלות למשך 20 דק'
2. מניחים בתבנית נייר אפייה
3. ע"ג נייר האפייה, מניחים עגבניות שרי חצויות ובצלים פרוסים לרצועות
ומפזרים שמן זית ומלח גס
4. על הדג יוצרים שלושה חתכים רוחביים
5. מניחים את הדג ע"ג הירקות, ממלאים אותו בשיני שום שלמות, חמאה חתוכה ומקל למון גראס
6. מפזרים על הדג שמן זית, מלח גס ופלפל שחור
7. מכניסים את הדג לתנור שחומם מראש ואופים עד שהדג עשוי לחלוטין ( כ- 20 דק')