חריימה ברמונדי ישראלי
מאת מערכת/ ורד כהן / 'פינת הדג' חדרה
- זמן הכנה: 45 דק'
- מס' סועדים: 4
מצרכים
- דג ברמונדי ישראלי חתוך לפרוסות
- 1/2 כוס שמן קנולה
- כף שום כתוש
- 2 כפות פפריקה חריפה
- 6 כפות רסק עגבניות
- 3/4 כוס מים
- כפית מלח
- כף כמון
אופן הכנה
1. בסיר רחב ושטוח שמים את השמן. כשהשמן חם מוסיפים את השום, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים ושוב מערבבים עד לקבלת סלסה אחידה
2. מבשלים את הסלסה על אש קטנה במשך 20 דקות. אם יש צורך והסלסה נראית סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים שוב
3. מוסיפים את פרוסות הברמונדי ומבשלים כ-10-15 דקות נוספות
4. מפזרים מעל כמון, סוגרים את המכסה של הסיר ומבשלים 5 דקות נוספות
5. סוחטים לימון טרי מעל, מגישים חם עם חלה טרייה