מתכון טאבולה טרטר ברמונדי ישראלי - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

טאבולה טרטר ברמונדי ישראלי

מאת מערכת

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • כמות סועדים: 4

מצרכים

  • 250 גרם ברמונדי ישראלי, קצוץ ללא עור ועצמות
  • חצי כוס בורגול דק
  • כוס ורבע מים רותחים
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי בצל סגול בינוני
  • חצי כוס עלי נענע
  • חצי פלפל חריף ירוק
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • 1/2 כפית מלח
  • כפית סומק
  • כפית כמון
אופן הכנה

1. מערבבים בקערה את הבורגול היבש והמים הרותחים ומכסים בניילון נצמד ל-15 דקות
2. אחרי שהבורגול שתה את כל הנוזלים והכפיל את נפחו, מקררים אותו (כדי שלא "יבשל" את הדג ואת עשבי התיבול)
3. קוצצים את הברמונדי הישראלי לקוביות קטנות
4. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הסגול דק
5. את הפלפל החריף חותכים לאורך, מנקים את הזרעים וקוצצים דק (בגודל הבצל)
6. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם עוד מיץ לימון או מלח