סיר ברמונדי ישראלי משפחתי עם פטריות ותבלינים
מאת השף משה שגב
- זמן הכנה: 20 דקות
- מס' סועדים: 4
מצרכים
- 600 גרם פילה ברמונדי ישראלי
- 10 פטריות טריות
- כף חמאה
- 2 שיני שום
- כפית מלח
- כפית פלפל
- כף שמן זית
- צרור כוסברה
- כפית פפריקה
- לימון טרי
אופן הכנה
1. מחממים היטב סיר נמוך ורחב ומקפיצים בחום גבוה 10 פטריות טריות
חצויות עם כף חמאה ושתי שיני שום
2. חותכים 600 גרם פילה ברמונדי טרי לחצאים ומניחים בסיר עם הפטריות
הצלויות, כאשר העור של הדג הוא זה שנוגע ראשון בסיר
3. מתבלים ברבע כפית מלח ומעט פלפל
4. מוסיפים חצי כפית פלפל ירוק חריף, כף שמן זית, צרור כוסברה קצוצה
דק מאוד וכפית פפריקה. מכסים את הסיר
5. מבשלים עוד כמה דקות
6. מגישים את הסיר למרכז השולחן
7. רצוי לסחוט מעט לימון טרי בהגשה