מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

סלט ניסואז קלאסי עם קונפי ברמונדי‎‎

מאת השף עמוס חיון בשיתוף מסעדת logo_reciept

  • זמן הכנה: 30 דק'
  • מס' סועדים: 3

מרכיבים:

לקונפי ברמונדי

  • 2 יחידות פילה ברמונדי בגודל

בינוני טרי ללא עור וחתוך ל-4

  • 1 ליטר שמן זית
  • 2 שיני שום קלופים
  • 2 ענפי טימין
  • ענף רוזמרין
  • כפית זרעי כוסברה קצוצים דק

לסלט

  • 2 לבבות חסה קיסר חתוך גס
  • חופן שעועית ירוקה חלוטה
  • 4 בייבי תפוחי אדמה אפויים

חתוכים לחצי

  • חצי בצל חתוך לטבעות
  • זיתי קלמטה מגולענים
  • ביצה קשה רכה
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון טרי
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גס
אופן הכנה

הכנת קונפי ברמונדי
1. שמים בסיר את כל המרכיבים, מוסיפים את נתחי הברמונדי
ומוודאים שהם מכוסים לחלוטין בשמן.
2. מבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר כשעה. חשוב להקפיד שהשמן
לא יגיע לרתיחה והטמפרטורה בסיר לא תעלה על 65 מעלות
ומצננים.
הרכבת הסלט
1. על צלחת גדולה מסדרים את עלי החסה, שעועית,
תפוחי האדמה, בצל, זיתים וביצה קשה.
2. משבצים את חתיכות הקונפי ברמונדי
3. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור