מתכון פאייה ברמונדי ישראלי - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

פאייה ברמונדי ישראלי

מאת מערכתמתכונאית: רעות עזר

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מס' סועדים: 4-3

מצרכים

  • 2 פילה ברמונדי ישראלי, חתוך לנתחים בינוניים
  • 1 וחצי כוס אורז עגול
  • 2 בצל לבן, קצוץ דק
  • 4 שיני שום, פרוסות דק
  • 2 פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק
  • 2 כוסות אפונה טרייה / קפואה
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 6 חוטי זעפרן
  • רבע כוס שמן זית
  • 3 וחצי כוסות ציר דגים/ מים רותחים
  • 1 לימון
  • מלח
אופן הכנה

1. יוצקים שמן לסיר רחב וצורבים את נתחי הדג משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומוציאים לצלחת בצד
2. באותו הסיר מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום, חצי מכמות הפלפל צ'ילי, חצי מכמות האפונה, זעפרן ומלח, וממשיכים לטגן מספר דקות
3. מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, יוצקים את הציר ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות על אש קטנה עם כיסוי
4. בסיום הבישול מוסיפים פטרוזיליה, שארית האפונה והפלפל צ'ילי, וסוחטים לימון על הכל