פילה ברמונדי ברוטב שמנת שום וטימין
מאת השף משה שגב
- זמן הכנה: 4 דק'
- מס' סועדים: 3
מרכיבים:
- 3 פילה ברמונדי טרי ישראלי
- 3 כפות שמן זית
- 4 גבעולי טימין טריים
- 12 שיני שום טריות
- 2 מכלי שמנת מתוקה 500 מ"ל
- קורט מלח
- קורט אגוז מוסקט טחון
אופן הכנה
1. מחממים סיר עם שמן , שיני שום שלמות וטימין
2. מוסיפים את הברמונדי הטריים כאשר העור כלפי המחבת
3. מתבלים במלח פלפל ומוסקט ומכסים
4. כעבור כמה דקות מוסיפים את השמנת ומכסים
5. מרתיחים ומבשלים עד 10 דקות על אש גבוהה