פסטה ברמונדי עם עגבניות, פלפל חריף, שום ושמן זית
מאת השף משה שגב
- זמן הכנה: 20 דק'
- מס' סועדים: 2
מצרכים
- 2 פילה ברמונדי ישראלי טרי
- 4 שיני שום
- 2/1 בצל סגול
- 2/1 פלפל חריף
- כף חמאה
- 3 כפות שמן זית
- עגבניה טרייה מגורדת
- כפית גרד לימון
- 2 כפות פטרוזיליה טרייה
- 2/1 לימון טרי
- 4/1 כפית מלח
- פסטה מוכנה לאחר בישול לפי הוראות היצרן
- 3 כפות גבינת פרמז׳ן
אופן הכנה
1. מחממים סיר רחב עם חמאה, פלפל חריף, שום מגורד,
רצועות דקיקות של בצל סגול, גרידת לימון ושמן זית
2. מגרדים את העגבניה ומערבבים
3. מניחים את הדגים ומערבבים
4. כאשר הדגים כמעט מוכנים מוסיפים את הפסטה ואת
הפטרוזיליה ומערבבים היטב
5. מוסיפים מעט מלח
6. מגרדים מעל המנה פרמז'ן