מתכון דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

קבבוני ברמונדי ישראלי

מאת מערכת/ אבי אבני / 'שירת הדגים' תל אביב

  • זמן הכנה: 30 דק'
  • כמות סועדים: 4

מצרכים

  • 1 פילה ברמונדי ישראלי, קצוץ דק – בסכין
  • ½ בצל סגול קצוץ דק
  • ½ פטרוזיליה קצוץ דק
  • ½ פלפל חריף קצוץ דק
  • ½ גמבה קצוץ דק
  • קורט במלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית תערובת תיבול לדג
  • קורט פלפל שחור
אופן הכנה

1. קוצצים את הדג בעזרת סכין (לא לטחון) היטב
2. מערבבים את שאר המצרכים יחד עם הדג הקצוץ ויוצרים קציצות בגודל הרצוי
3. מחממים במחבת שמן לטיגון ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד להשחמה
4. מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי וחמוץ