קונפי דג ברמונדי ישראלי על פתיתים בעגבניות ואריסה - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

קונפי דג ברמונדי ישראלי על פתיתים בעגבניות ואריסה

מתוך סיפור של טעם עם הילה אלפרט, ערוץ האוכל

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מס' סועדים: 4

מצרכים

  • 3 נתחי ברמונדי ישראלי, ללא עור (כ-450 גרם)
  • 500 גר' פתיתים מבושלים לפי הוראות היצרן
  • 2 כפות גדושות אריסה
  • 2 כפות פולפה
  • 2 כפות תרכיז עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן עלי נענע קצוצים דק
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 2 גזרים מרוסקים דק

להגשה

  • 2-3 פלפל חריף טרי, פרוס לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ
  • 3 עגבניות מלאות מיץ
  • 4 כפות טחינה גולמית
קונפי דג ברמונדי ישראלי על פתיתים בעגבניות ואריסה
אופן הכנה

1. מתבלים את הפילטים בלימון כבוש. אחרי שנותנים לו לספוג את טעמי הלימון מטגנים קלות על מחבת בצד של העור בלבד
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או סיר נמוך ורחב מאדים עם האריסה, הפולפה ותרכיז העגבניות במשך כדקה. מוסיפים את הפתיתים. מערבבים במשך כדקה ומוסיפים את השום הנענע והגזר
3. בכלי הגשה משטחים את הפתיתים, מפוררים את הדג, סוחטים עגבניות, מפזרים פלפל חריף וטחינה ומגישים