מתכון דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

קציצות ברמונדי ישראלי ברוטב חריף

מאת מערכת/ לובה קרנוסבה / 'אלון דגים' ראשל"צ

  • זמן הכנה: 45 דק'
  • כמות סועדים: 4

מצרכים

לקציצות:

  • 1 ק"ג דג ברמונדי ישראלי טחון
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • 4 שיני שום מגורדות
  • כף פפריקה מתוקה
  • ½ כף כורכום
  • ¼ כוס פרורי לחם
  • ביצה

לרוטב:

  • ראש שום פרוס לפרוסות
  • 2 גמבה חתוכה לרצועות
  • פלפל ירוק חריף חתוך טבעות
  • 3 כפות גדושות פפריקה מתוקה
  • כף כמון
  • כפית מלח
אופן הכנה

1. מערבבים את מצרכי הקציצות ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג
2. מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן את השום עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים ולאחר מכן את הגמבה והפלפל
3. מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים חצי שעה, לקראת הסוף מוסיפים כוסברה קצוצה מעל התבשיל ומכבים את האש