מתכון דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

קציצות דגים ברמונדי ישראלי

מאת מערכת/ נלי חמו / 'ברכת אברהם' מגדל העמק

  • זמן הכנה: 40 דק'
  • מס' סועדים: 5

מצרכים

קציצות

  • ק"ג דג ברמונדי ישראלי טחון
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 חבילה כוסברה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית כמון
  • 1/2 כפית פלפל לבן או שחור

רוטב

  • 1/2 כוס שמן
  • 7 עגבניות מגורדות
  • כף גדושה פפריקה מתוקה
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית שטוחה כמון
  • 1/2 כפית פלפל לבן או שחור
  • 5 שיני שום קלופות
אופן הכנה

1. מכינים את הקציצות: בקערה מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה
2. צרים קציצות ומטגנים אותן, מוציאים לצלחת עם נייר סופג
3. בינתיים, מכינים את הרוטב: בסיר רחב ושטוח מחממים שמן, מכניסים את המצרכים לפי הסדר הכתוב, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
4. מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב ומבשלים 25-30 דקות עם מכסה סגור
5. מידי פעם משקשקים בעדינות את הסיר, כדי שהקציצות יעטפו ברוטב
6. מגישים עם כל תוספת שאוהבים או בתוך לחמנייה טרייה עם חציל מטוגן וטחינה