מתכון דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

שווארמה ברמונדי ישראלי

מאת מערכת/ גלית מגידי וספיר פרונסקי / 'ספיר דגים' אשקלון

  • זמן הכנה: 30 דק'
  • כמות סועדים: 4

מצרכים

  • 1 ברמונדי ישראלי מפולט ללא עור חתוך לקוביות
  • 1/2 כרובית מפוררת לפרחים קטנים
  • פלפל צ'ילי
  • רימון מפורר
  • 5 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות סילאן
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • לימון
  • 4 כפות שמן זית
  • פיתה, בוכרית – לא חובה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • קורט סומק
אופן הכנה

1. מקפיצים את הכרובית עד להשחמה בשמן זית, מוסיפים מלח, פלפל שחור וכפית סומק ושמים בצד
2. באותה המחבת, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הברמונדי עד שמוכן. נזהרים שלא יתייבש!
3. מגישים: בתוך פיתה בוכרית, או בתוך כלי הגשה גדול, מזלפים בנדיבות טחינה גולמית, מוסיפים סילאן, מעל מניחים את הברמונדי, מעל את הכרובית, שוב טחינה, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ וגרעיני רימון
4. מפזרים עוד מלח גס מלמעלה, מוסיפים את הצ'ילי החריף לפי כמות האהבה לחריף ובתיאבון!