דג ברמונדי ישראלי כבוש
מאת מערכת
- זמן הכנה: 10 דקות
- מס' סועדים: 4
מצרכים
- 2 פילה ברמונדי ישראלי נקי מעצמות עם עור
- חצי ק"ג מלח גס
- 250 גרם סוכר לבן
- כף זרעי שומר
- כפית פלפל אנגלי טחון
- חצי צרור שמיר
אופן הכנה
1. מערבבים את המלח, הסוכר, התבלינים והשמיר קצוץ
2. מכסים את הברמונדי עם התערובת, בתבנית עם שוליים גבוהים יותר מגובה הדג כשהעור כלפי מטה. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה
3. לאחר ההשרייה במלח, להוציא את הברמונדי ולשטוף היטב משאריות המלח
4. לייבש את הברמונדי היטב עם מגבת
5. לפרוס דק ללא העור ובתאבון
*מומלץ לשמור בשמן זית על מנת להאריך את אורך חיי המדף של הדג