סלט מרענן עם דג ברמונדי ישראלי
מאת מערכת
- זמן הכנה: 10 דקות
- מס' סועדים: 1-2
מצרכים
- 300 גרם ברמונדי ישראלי אפוי ( אפשר כזה שנשאר מארוחה קודמת )
- 1 שומר בינוני פרוס דק לאורך
- 1 בצל סגול קטן פרוס דק
- 5 לבבות חסה קרועים גס
- 4 צנוניות פרוסות דק
- עלי סלרי מענף אחד
- חצי כוס עלי פטרוזיליה
- יוגורט יווני
מצרכים לרוטב
-
- שמן זית מעולה
- מיץ מלימון שלם
- מיץ מחצי תפוז
אופן הכנה
1. מפרקים את הדג לנתחים בגודל שמתאים לביס
2. בצנצנת קטנה שמים שמן זית, מיץ לימון ומיץ תפוזים. סוגרים את הצנצנת משקשקים חזק עד שנוצר ויניגרט (כ- 20 שניות)
3. מערבבים בקערה יחד עם כל הירקות והברמונדי. מתבלים לפי הטעם
4. מסדרים בתחתית הצלחת יוגורט יווני עם מעט שמן זית. מסדרים את הסלט מעל ובתאבון!