פילה ברמונדי בתבשיל שום ארטישוק ומנגולד
מאת השף אביב משה
- זמן הכנה: 20 דק'
- מס' סועדים: 4
מרכיבים:
- 4 פילה ברמונדי
- 20 שיני שום
- 10 תחתיות ארטישוק מחולקות לרבעים
- 2 כוסות תרד
- 2 כפות סלרי קצוץ
- חבילה מנגולד קצוצה
- חצי כוס פטרוזליה
- חצי כוס כוסברה
אופן הכנה
1. בסיר רחב עם שמן זית מטגנים מעט את שיני השום
2. מוסיפים את תחתיות הארטישוק, התרד, הסלרי, המנגולד, הפטרוזליה והכוסברה ומטגנים יחד תוך כדי ערבוב, כ-2-3 דקות. מתבלים במלח, כמון, מעט כורכום ומעט פלפל שחור
3. מתבלים את נתחי פילה דג הברמונדי במעט מלח ומניחים אותם מעל תבשיל הירוקים
4. יוצקים רבע כוס מיץ לימון וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה
5. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה ומגישים