פלפלים חריפים ממולאים בקבב ברמונדי בגריל פחמים על יוגורט צאן
מאת השף עומר מילר
- זמן הכנה: 15 דק'
- מס' סועדים: 2
מרכיבים:
- 150 גרם ברמונדי ללא עור ועצמות, קצוץ
- 5 פלפלים אדומים או ירוקים חריפים
- שאלוט קצוץ
- 2 כפות נענע קצוצה
- כף כוסברה קצוצה
- שן שום כתושה
- מלח
- פלפל שחור
מגישים עם יוגורט קר
אופן הכנה
1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ומתבלים היטב
2. חוצים בזהירות את הפלפלים החריפים ומרוקנים מהזרעים. ממלאים כל פלפל בקציצת דג ומהדקים היטב
3. במחבת עם שמן זית מטגנים את הפלפלים הממולאים כ-3 דקות