מתכון פילה ברמונדי ישראלי לצד פירה ובצל מטוגן - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

פסטה ברמונדי עם עגבניות, פלפל חריף, שום ושמן זית

מאת השף משה שגב

  • זמן הכנה: 20 דק'
  • מס' סועדים: 2

מצרכים

  • 2 פילה ברמונדי ישראלי טרי
  • 4 שיני שום
  • 2/1 בצל סגול
  • 2/1 פלפל חריף
  • כף חמאה
  • 3 כפות שמן זית
  • עגבניה טרייה מגורדת
  • כפית גרד לימון
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה
  • 2/1 לימון טרי
  • 4/1 כפית מלח
  • פסטה מוכנה לאחר בישול לפי הוראות היצרן
  • 3 כפות גבינת פרמז׳ן
אופן הכנה

1. מחממים סיר רחב עם חמאה, פלפל חריף, שום מגורד,
רצועות דקיקות של בצל סגול, גרידת לימון ושמן זית
2. מגרדים את העגבניה ומערבבים
3. מניחים את הדגים ומערבבים
4. כאשר הדגים כמעט מוכנים מוסיפים את הפסטה ואת
הפטרוזיליה ומערבבים היטב
5. מוסיפים מעט מלח
6. מגרדים מעל המנה פרמז'ן