דגי ברמונדי ישראלי עם עגבניות ופלפל חריף
מאת השף אבי ביטון
- זמן הכנה: 20 דק'
- מס' סועדים: 3
מצרכים
- 3 פילה דג ברמונדי ישראלי חצוי
- 3 עגבניות קצוצות
- פלפל חריף פרוס
- 5 שיני שום פרוסות דק
- 1/2 שיני שום פרוסות דק
- 5 כפות מים
- 4 כפות שמן זית
- 50 גרם חמאה
- קורט מלח
- כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1. במחבת יוצקים שמן זית וצורבים את הדג
2. מוסיפים עגבניות, שום, פלפל חריף ומיץ לימון
3. מבשלים 4 דקות
4. מוסיפים מים, חמאה וכוסברה. מבשלים 4 דקות נוספות ומגישים