מתכון פילה ברמונדי ישראלי לצד פירה ובצל מטוגן - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

דגי ברמונדי ישראלי עם עגבניות ופלפל חריף

מאת השף אבי ביטון

  • זמן הכנה: 20 דק'
  • מס' סועדים: 3

מצרכים

  • 3 פילה דג ברמונדי ישראלי חצוי
  • 3 עגבניות קצוצות
  • פלפל חריף פרוס
  • 5 שיני שום פרוסות דק
  • 1/2 שיני שום פרוסות דק
  • 5 כפות מים
  • 4 כפות שמן זית
  • 50 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • כוסברה קצוצה
אופן הכנה

1. במחבת יוצקים שמן זית וצורבים את הדג
2. מוסיפים עגבניות, שום, פלפל חריף ומיץ לימון
3. מבשלים 4 דקות
4. מוסיפים מים, חמאה וכוסברה. מבשלים 4 דקות נוספות ומגישים