ברמונדי ישראלי במחבת, עם רוטב ירוק וגרגירי חומוס
מאת השף אבי ביטון
- זמן הכנה: 20 דק'
- מס' סועדים: 3
מצרכים
- 3 פילה דג ברמונדי ישראלי
- 6 כפות שמן זית
- צרור בצל ירוק קצוץ
- צרור עלי מנגולד קצוץ
- שיני שום כתושות
- צרור סלרי קצוץ
- מיץ לימון
- כפית סוכר
- קורט מלח
- חבילה גרגירי חומוס משומר, כולל המים
- פלפל ירוק חריף
אופן הכנה
1. בסיר רחב יוצקים שמן זית ומטגנים את כל הירקות
2. מוסיפים את החומוס והנוזלים שלו ומתבלים במלח
3. מבשלים כ-15 דקות
4. מוסיפים את הדגים ומבשלים 15 דקות נוספות