נתחי ברמונדי ישראלי כבוש
מאת השף אבי ביטון
- זמן הכנה: 10 דק'
- מס' סועדים: 4
מרכיבים:
- 2 פילה דג ברמונדי ישראלי, ללא עור, חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- 6 כפות חומץ
- 6 כפות מים
- 3 עלי דפנה
- בצל סגול פרוס דק
- חופן שמיר
- 5 כפות שמן
- כפית סוכר ● כפית מלח שטוחה
- להגשה:
- לחם קלוי, פרוסות
- שמנת חמוצה
- ירקות טריים
אופן הכנה
1. שמים את כל החומרים בצנצנת או קערה
2. מוסיפים את נתחי הברמונדי הישראלי להשריה של 20 דקות
3. אפשר לשמור במקרר עד שבוע בכלי אטום