מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

נתחי ברמונדי ישראלי כבוש

מאת השף אבי ביטון

  • זמן הכנה: 10 דק'
  • מס' סועדים: 4

מרכיבים:

  • 2 פילה דג ברמונדי ישראלי, ללא עור, חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • 6 כפות חומץ
  • 6 כפות מים
  • 3 עלי דפנה
  • בצל סגול פרוס דק
  • חופן שמיר
  • 5 כפות שמן
  • כפית סוכר ● כפית מלח שטוחה
  • להגשה:
  • לחם קלוי, פרוסות
  • שמנת חמוצה
  • ירקות טריים
אופן הכנה

1. שמים את כל החומרים בצנצנת או קערה
2. מוסיפים את נתחי הברמונדי הישראלי להשריה של 20 דקות
3. אפשר לשמור במקרר עד שבוע בכלי אטום