ברמונדי ישראלי בתבשיל פיקנטי של עגבניות וזיתים
ברמונדי ישראלי בתבשיל פיקנטי של עגבניות וזיתים
- זמן הכנה: 20 דק'
- מס' סועדים: 7
מרכיבים:
- 4 דג ברמונדי ישראלי פילה, חצוי לשניים
- 7 כפות שמן זית
- 10 שיני שום פרוסות
- 4 עגבניות חתוכות לקוביות
- כוס מים
- צרור כוסברה
- פלפל חריף פרוס
- זיתים ירוקים משומרים מפחית
- צרור סלרי
- לתערובת התבלינים:
- מיץ לימון
- כפות שמן זית
- כף פפריקה מתוקה גדושה ● 1/2 כפית כורכום
אופן הכנה
1. במחבת רחבה יוצקים שמן זית ומטגנים את השום
2. מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הסלרי, הפלפל החריף, תערובת התבלינים וכוס מים
3. מוסיפים מעט מלח ומבשלים כ-8 דקות
4. מוסיפים את דגי ברמונדי ישראלי, הזיתים והכוסברה ומבשלים כרבע שעה נוספת