מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

ברמונדי ישראלי וסלסה על מצה

מאת השף משה שגב

  • זמן הכנה: 5 דק'
  • מס' סועדים: 2

מרכיבים:

  • פילה דג ברמונדי ישראלי טרי ובלי עור
  • חופן פרוסות חסה
  • עגבנייה
  • בצל סגול
  • לימון
  • 5-4 כפות שמן זית
  • שן שום
  • קורט מלח
  • 1/2 פלפל חריף אדום
  • 2 מצות
  • 1/2 גליל גבינת עיזים
  • 2 גבעולי טימין טריים
אופן הכנה

1. חותכים לקוביות את העגבניות ואת הבצל ומערבבים עם שן שום כתושה
2. מוסיפים 3 כפות שמן זית, סוחטים חצי לימון ומתבלים במלח
3. שוברים את המצה לרצועות ומניחים פרוסות דקיקות של ברמונדי טרי על כל חתיכת מצה ומעל מניחים 1 כף מהסלסה
4. מפזרים פרוסות חסה ומעל מניחים פרוסת גבינת עיזים, מעל פרוסת צ׳ילי טרי ומעטרים בעלה טימין