close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

עראייס ברמונדי ישראלי

מאת מערכתמתכונאית: רעות עזר

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מס' סועדים: 4-3

מצרכים

  • 4 פיתות חצויות
  • חצי כוס שמן זית

למילוי

  • 2 פילה ברמונדי ישראלי ללא עור, קצוצים דק
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק
  • 1 גבעול סלרי, קצוץ דק
  • חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • חצי צרור כוסברה, קצוץ דק
  • רבע כוס שמן
  • מלח
  • פלפל שחור
אופן הכנה

1. מערבבים את כל מרכיבי המילוי
2. ממלאים את הפיתות בתערובת הדג
3. יוצקים מחצית מכמות שמן הזית למחבת וצורבים את הפיתות הממולאות מכל הצדדים
4. מחממים תנור ל- 200 מעלות
5. מסדרים את הפיתות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים אותן בשמן זית. לאחר שיצאו מהתנור צולים את הפיתות על מחבת עוד כ-7 דקות עד להשחמה