מתכון פיש אנד צ'יפס ברמונדי ישראלי - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

פיש אנד צ'יפס ברמונדי ישראלי

מאת מערכת

  • זמן הכנה: 90 דקות
  • כמות סועדים: 4

מצרכים

  • 2 פילה ברמונדי ישראלי, ללא עור
  • 1 כוס בירה
  • ¼ כוס קמח לבן
  • ¾ כוס קמח טמפורה
  • חצי כף פפריקה מעושנת
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 כוסות מי ברז
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 4 כפות מיונז
  • 2 פלפלי שיפקה חריפים בינוניים
  • 1 קורט מלח
  • 1 בקבוק שמן קנולה, לטיגון
אופן הכנה

1. בקערה עמוקה מערבבים את הטמפורה, הבירה, הפפריקה המעושנת וקורט מלח עד להיווצרות בלילה, לא נוזלית מידי
2. את תפוחי האדמה מקלפים ופורסים דק ככל הניתן ומעבירים לקערה עם מים ומעט מלח
3. מחממים בסיר רחב ועמוק את השמן לטיגון
4. את פילה הברמונדי הישראלי חותכים לאצבעות בגודל שווה, טובלים בקמח ואחר כך טובלים בבלילה – חשוב לתת לעודפי הבלילה לנזול מעט
5. מכניסים את הדגים לשמן החם ומטגנים כ-4-6 דקות מכל צד עד שמתקבל צבע זהוב (שימו לב לא להכניס לשמן יותר מידי דגים ביחד כי השמן מתקרר)
6. את תפוחי האדמה הפרוסים מסננים היטב מהמים. מצפים אותם במעט קמח שיקבלו מעטפת דקיקה ומטגנים בשמן חם (לא הכל ביחד, בכמה חלקים)
7. מוציאים את תפוחי האדמה למסננת עם נייר סופג ומתבלים במעט מלח וגרידת לימון בעוד הצ'יפס חם
8. בקערה קטנה מערבבים מיונז עם פלפל שיפקה קצוץ דק ומגישים!