ברוסקטה טרטר ברמונדי ישראלי
מאת הבלוגרית דניאל עמית
- זמן הכנה: 5 דק'
- מס' סועדים: 2
מצרכים
- 1 פילה דג ברמונדי ישראלי
- 1 בגט לבן בינוני
- 1 כף חמאה
- 1 כף שום כתוש
- 1/2 לימון בינוני סחוט
- 1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
- 3 כפות אננסים חתוכים לקוביות
- 1 חופן כוסברה קצוצה
- 1/2 כפית מלח גס
- 4 כפות שמן זית
אופן הכנה
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות, חותכים בגט לפרוסות, מורחים כל פרוסה בחמאה ושום כתוש ומכניסים לתנור עד להשחמה
2. מכינים את הטרטר: חותכים קוביות קטנות מפילה של ברמונדי ישראלי, מוסיפים חצי לימון סחוט, בצל סגול קצוץ, קוביות אננס, חופן כוסברה, מלח גס ושמן זית. מערבבים הכל היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
3. מניחים את הטרטר על הברוסקטה ובתיאבון. לאוהבי החריף – אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ