ברמונדי ישראלי וסלסה על מצה
מאת השף משה שגב
- זמן הכנה: 5 דק'
- מס' סועדים: 2
מרכיבים:
- פילה דג ברמונדי ישראלי טרי ובלי עור
- חופן פרוסות חסה
- עגבנייה
- בצל סגול
- לימון
- 5-4 כפות שמן זית
- שן שום
- קורט מלח
- 1/2 פלפל חריף אדום
- 2 מצות
- 1/2 גליל גבינת עיזים
- 2 גבעולי טימין טריים
אופן הכנה
1. חותכים לקוביות את העגבניות ואת הבצל ומערבבים עם שן שום כתושה
2. מוסיפים 3 כפות שמן זית, סוחטים חצי לימון ומתבלים במלח
3. שוברים את המצה לרצועות ומניחים פרוסות דקיקות של ברמונדי טרי על כל חתיכת מצה ומעל מניחים 1 כף מהסלסה
4. מפזרים פרוסות חסה ומעל מניחים פרוסת גבינת עיזים, מעל פרוסת צ׳ילי טרי ומעטרים בעלה טימין