מתכון פילה ברמונדי ישראלי לצד פירה ובצל מטוגן - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

דגים צבעוניים של קיץ

מאת השף משה שגב

  • זמן הכנה: 15 דק'
  • מס' סועדים: 4

מצרכים

  • 500-700 גרם פילה ברמונדי ישראלי טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • יחידות פלפלונים
  • שיני שום
  • חצי פלפל צילי טרי חריף
  • כפית מחוקה של פפריקה מתוקה
  • חצי כוס מים
  • חצי כפית מלח
  • לימון
אופן הכנה

1. מחממים מחבת על חום גבוה
2. מכניסים את הפלפלונים ובוזקים 3 כפות שמן זית
3. מערבבים ומכסים
4. כעבור דקה מוסיפים כפית פפריקה, חצי כוס מים וחצי כפית מלח
5. כעבור 2 דקות מעבירים את הפלפלונים למחבת אחרת
6. במחבת שבישלנו את הפלפלונים מוסיפים את הדגים ומתבלים אותם במעט מלח ופלפל
7. כעבור 2 דקות מוסיפים את הפלפלונים הצלויים למחבת הדגים
8. מוסיפים צרור פטרוזיליה ומכסים
9. מבשלים עוד 2 דקות/ עד שהדגים מוכנים (שימו לב לא לייבש את הדגים)
10. רגע לפני שמכבים את האש סוחטים לימון טרי
ומגישים…