מתכון דג ברמונדי ישראלי עטוף במלח - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

דג ברמונדי ישראלי עטוף במלח

מאת מערכת

  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מס' סועדים: 2-3

מצרכים

  • 1 ק"ג ברמונדי ישראלי שלם עם עור וקשקשים ובטן נקייה
  • 2 חלבון ביצה
  • 1 ק"ג מלח גס
  • חצי לימון פרוס
  • 3 ענפי טימין
דג ברמונדי ישראלי עטוף במלח
אופן הכנה

1. מחממים תנור ל-220 מעלות על טורבו
2. טורפים את חלבון הביצה היטב
3. מערבבים יחד עם המלח הגס עד שתתקבל תערובת לחה
4. ממלאים את בטן הברמונדי בפרוסות לימון וטימין ועוטפים את הדג במלח מכל הכיוונים
5. אופים בתנור במשך 45 דקות
6. שוברים את המלח ובעדינות מורידים את העור מהברמונדי