מתכון פילה ברמונדי ישראלי לצד פירה ובצל מטוגן - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

פילה ברמונדי ישראלי לצד פירה ובצל מטוגן

מאת הבלוגרית מעיין טרודל

  • זמן הכנה: 40 דק'
  • מס' סועדים: 1

מצרכים

  • 1 פילה דג ברמונדי ישראלי
  • 4 כפות שמן זית
  • 20 גרם חמאה
  • 1 קורט מלח דק לפי הטעם
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס לפי הטעם

לבצל מטוגן

  • 1 בצל בינוני חתוך לרצועות
  • 20 גרם חמאה
  • 1 כפית סוכר חום בהיר דמררה

לפירה

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 40 גרם חמאה
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 1 קורט מלח דק לפי הטעם
אופן הכנה

*הערה חשובה – קודם מכינים את הפירה והבצל ורק בסוף את הדג – רגע לפני ההגשה
1. הכנת הפירה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עד לריכוך. מועכים יחד עם חמאה, מלח ומי הבישול עד שמתקבל פירה רך וחמאתי. אם צריך – מוסיפים עוד ממי הבישול שנשארו או חמאה עד שמגיעים למרקם הרצוי
2. הכנת הבצל המטוגן: מטגנים את רצועות הבצל עם חמאה וסוכר חום עד להשחמה
3. הכנת הדג: מחממים מחבת עם מעט שמן זית, כאשר השמן רותח מניחים את הדג על הצד של העור. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר 2 דק׳ כשהעור קריספי, מוסיפים למחבת חמאה והופכים את הדג על הצד הבשרני שלו.מטגנים עד שהדג מקבל ציפוי זהוב וקריספי. מגישים מיד, בתיאבון!