מתכון דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות

מאת הבלוגרית דניאל עמית

  • זמן הכנה: 30 דק'
  • מס' סועדים: 3-4

מצרכים

  • דג ברמונדי ישראלי
  • עגבניות שרי
  • 2 בצלים גדולים
  • 3 שיני שום שלמות
  • 20 גר' חמאה חתוכה
  • מקל למון גראס
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • שמן זית
אופן הכנה

1. מחממים תנור אפיה ל- 200 מעלות למשך 20 דק'
2. מניחים בתבנית נייר אפייה
3. ע"ג נייר האפייה, מניחים עגבניות שרי חצויות ובצלים פרוסים לרצועות
ומפזרים שמן זית ומלח גס
4. על הדג יוצרים שלושה חתכים רוחביים
5. מניחים את הדג ע"ג הירקות, ממלאים אותו בשיני שום שלמות, חמאה חתוכה ומקל למון גראס
6. מפזרים על הדג שמן זית, מלח גס ופלפל שחור
7. מכניסים את הדג לתנור שחומם מראש ואופים עד שהדג עשוי לחלוטין ( כ- 20 דק')