מתכון פילה ברמונדי ישראלי לצד פירה ובצל מטוגן - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

סביצ'ה ברמונדי ישראלי

סביצ'ה ברמונדי ישראלי

  • זמן הכנה: 15 דק'
  • מס' סועדים: 4

מצרכים

  • 500 גרם פילה דג ברמונדי נקי מעור ועצמות
  • מלפפון חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 עגבניה קצוצה
  • בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
  • חופן עלי נענע, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  • קורט מלח גס
  • לימון
  • כפית שמן זית
  • 1/2 פלפל ירוק חריף, פרוס דק
  • 2 כפות טחינה מוכנה
אופן הכנה

1. קוצצים את פילה הברמונדי הישראלי לקוביות קטנות
2. בצלחת הגשה מורחים את הטחינה כך שתכסה כמעט את כל הצלחת
3. שמים את קוביות הדג בקערה וסוחטים מעליו חצי לימון
4. מתבלים במלח ומערבבים
5. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הסלט הקצוצים ומערבבים
6. טועמים ומתקנים תיבול עם מיץ לימון ומלח לפי הטעם
7. מזלפים מעט שמן זית לסיום, מערבבים ערבוב אחרון