מתכון פילה ברמונדי ישראלי לצד פירה ובצל מטוגן - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

סיר דגים בניחוח המזרח הרחוק

מאת השף משה שגב

  • זמן הכנה: 20 דק'
  • מס' סועדים: 3

מצרכים

  • 600-700 גרם פילה ברמונדי ישראלי טרי
  • 3 כפות שמן
  • כוס חלב קוקוס
  • 4 כפות רוטב קארי אדום (אפשר כפית
    אבקת קארי עם 2 כפות רסק עגבניות )
  • כף פפריקה מתוקה
  • מקל למון גראס
  • צרור כוסברה ופטרוזיליה קצוצים גס
  • חופן גדול של עלי אורז או אטריות אורז
  • קורט מלח
אופן הכנה

1. צולים את הדגים רק על העור עם מעט שמן זית
2. מעבירים את הדגים לצלחת נפרדת
3. על אותו הסיר חם עם כל הטעמים של הדגים יוצקים את החלב קוקוס
4. מוסיפים פפריקה מתוקה, רוטב קארי אדום, מקל למון גראס וצמחי תבלין
5. מביאים לרתיחה ומוסיפים חצי כוס מים
6. מבשלים 5 דקות על אש גבוהה
7. מחזירים את הדגים הצלויים לסיר עם הרוטב ומכסים
8. מבשלים 6 דקות
9. מוסיפים את עלי האורז המוכנים (לבשל במים רותחים) לסיר הדגים
10. מבשלים הכל יחד עוד 8 דקות ומכבים את האש