קבב דגים ברמונדי ישראלי
מאת הבלוגרית דניאל עמית
- זמן הכנה: 45 דק'
- מס' סועדים: 3-4
מצרכים
לקציצות הדגים:
- חצי קילו ברמונדי ישראלי לבן קצוץ
- ביצה
- כוס כוסברה/ פטרוזיליה קצוצה
- שן שום כתושה
- 2 כפות שמן זית
- פלפל חריף ירוק קצוץ
- בצל לבן קצוץ
- מלח
ליוגורט:
- יוגורט
- נענע קצוצה
- מלח
- לימון
צילום קרדיט לספיר כוסא
אופן הכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים לדג, מכניסים למקרר לחצי שעה
2. יוצרים קציצות
3. מטגנים את הקציצות עד להזהבה
4. מערבבים את היוגורט יחד עם הנענע הקצוצה, המלח והלימון
5. מגישים את הקציצות לצד היוגורט