קרפציו ברמונדי עם פולים ירוקים וצ'ילי
מאת השף עמוס חיון בשיתוף מסעדת
- זמן הכנה: 25 דק'
- מס' סועדים: 3
מרכיבים:
- 70 גרם דג ברמונדי (ללא עור ונקי מעצמות)
- צנונית חתוכה לרבעים
- 3 פרוסות פלפל צ׳ילי אדום חריף
- זרעי עגבנייה (מעגבנייה אחת)
- 6 פולים טריים קלופים
- מיץ ליים מחצי ליים/לימון
- 2 כפות שמן זית
- מלח אטלנטי
אופן הכנה
1. את הדג פורסים לפרוסות דקות וכמעט שקופות. מסדרים על צלחת, ומשטחים לצורת קרפצ׳יו בעדינות.
2. מעל הקרפצ׳יו מפזרים מעט מכל דבר: צנונית, זרעי עגבנייה, צ׳ילי ופולים.
3. סוחטים מעל קצת מיץ ליים טרי, קצת שמן זית וקצת מלח אטלנטי גס.