מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

קרפציו ברמונדי עם פולים ירוקים וצ'ילי‎‎

מאת השף עמוס חיון בשיתוף מסעדת logo_reciept

  • זמן הכנה: 25 דק'
  • מס' סועדים: 3

מרכיבים:

  • 70 גרם דג ברמונדי (ללא עור ונקי מעצמות)
  • צנונית חתוכה לרבעים
  • 3 פרוסות פלפל צ׳ילי אדום חריף
  • זרעי עגבנייה (מעגבנייה אחת)
  • 6 פולים טריים קלופים
  • מיץ ליים מחצי ליים/לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח אטלנטי
אופן הכנה

1. את הדג פורסים לפרוסות דקות וכמעט שקופות. מסדרים על צלחת, ומשטחים לצורת קרפצ׳יו בעדינות.
2. מעל הקרפצ׳יו מפזרים מעט מכל דבר: צנונית, זרעי עגבנייה, צ׳ילי ופולים.
3. סוחטים מעל קצת מיץ ליים טרי, קצת שמן זית וקצת מלח אטלנטי גס.