מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

פילה ברמונדי צרוב במחבת עם בטטה סגולה וכרישה

מאת השף עמוס חיון בשיתוף מסעדת logo_reciept

  • זמן הכנה: 30 דק'
  • מס' סועדים: 1

מרכיבים:

  • 2 כפות שמן זית (לתיבול הדג)
  • 2 פילה דג ברמונדי טרי עם העור
  • מלח
  • פלפל
  • בטטה סגולה
  • כרישה נקייה וחתוכה
  • בזיליקום
  • 2 כפות שמן זית (לתיבול הבטטה כרישה)
אופן הכנה

1. על תבנית אפיה מסדרים את הכרישה והבטטה בשלמות עם הקליפה, אופים
בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-30 דקות או עד ריכוך
2. מחממים מחבת כבדה על הגז
3. מתבלים את פילה הדג בשמן זית, מלח ופלפל
4. כשהמחבת לוהטת מניחים את נתחי הפילה קודם כל על העור
5. צורבים מכל צד 4 דקות
6. צולים באותה מחבת את הכרישה
7. מסדרים בצלחת את הבטטה, הכרישה ופילה הברמונדי
8. מטבלים את הכרישה והבטטות במעט שמן זית מלח ומיץ לימון ומגישים
9. יש אפשרות גם לאפות את הפילה התנור שחומם מראש ל200 מעלות כ-12 דקות