עראייס ברמונדי ישראלי
מאת מערכתמתכונאית: רעות עזר
- זמן הכנה: 30 דקות
- מס' סועדים: 4-3
מצרכים
- 4 פיתות חצויות
- חצי כוס שמן זית
למילוי
- 2 פילה ברמונדי ישראלי ללא עור, קצוצים דק
- 3 שיני שום כתושות
- 1 בצל סגול, קצוץ דק
- 1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ דק
- 1 גבעול סלרי, קצוץ דק
- חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
- חצי צרור כוסברה, קצוץ דק
- רבע כוס שמן
- מלח
- פלפל שחור
![](https://barramundi.co.il/wp-content/uploads/2020/05/4-1.jpg)
אופן הכנה
1. מערבבים את כל מרכיבי המילוי
2. ממלאים את הפיתות בתערובת הדג
3. יוצקים מחצית מכמות שמן הזית למחבת וצורבים את הפיתות הממולאות מכל הצדדים
4. מחממים תנור ל- 200 מעלות
5. מסדרים את הפיתות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים אותן בשמן זית. לאחר שיצאו מהתנור צולים את הפיתות על מחבת עוד כ-7 דקות עד להשחמה