קבבוני ברמונדי ישראלי
מאת מערכת/ אבי אבני / 'שירת הדגים' תל אביב
- זמן הכנה: 30 דק'
- כמות סועדים: 4
מצרכים
- 1 פילה ברמונדי ישראלי, קצוץ דק – בסכין
- ½ בצל סגול קצוץ דק
- ½ פטרוזיליה קצוץ דק
- ½ פלפל חריף קצוץ דק
- ½ גמבה קצוץ דק
- קורט במלח
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית תערובת תיבול לדג
- קורט פלפל שחור
אופן הכנה
1. קוצצים את הדג בעזרת סכין (לא לטחון) היטב
2. מערבבים את שאר המצרכים יחד עם הדג הקצוץ ויוצרים קציצות בגודל הרצוי
3. מחממים במחבת שמן לטיגון ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד להשחמה
4. מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי וחמוץ