מתכון דג ברמונדי ישראלי על מצע ירקות Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

מרק בטטה ברמונדי ישראלי וסלסה צבעונים

מתכון של השף משה שגב

  • זמן הכנה: 10 דק'
  • מס' סועדים: 3

מצרכים:

להכנת המרק:

  • 3 פילה דג ברמונדי ישראלי טרי
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח גס
  • 5 גבעולי טימין טריים

להכנת הסלסה:

  • 800 גרם בטטות קלופות
  • תפוח אדמה בינוני
  • 2 שיני שום
  • 2 ליטר מים בסיר

להכנת הדגים:

  • ½ פלפל אדום חתוך לקוביות
  • ½ פלפל צהוב חתוך לקוביות
  • אבוקדו טרי מקולף חתוך לקוביות
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • להגשה: 3 גבעולי שמיר טריים
אופן ההכנה :

מרק:
1. מבשלים בסיר את כל רכיבי המרק עד לרכות מלאה
2. טוחנים בבלנדר ומוסיפים מים חמים עד לקבלת המרקם המושלם
3. מוסיפים מלח לפי הטעם
סלסה:
מערבבים בקערה את כל הרכיבים וסוחטים מעל לימון
דגים:
1. מחממים מחבת לחום גבוה ובוזקים שמן זית
2. מניחים את הדגים על העור ומתבלים במלח ומניחים גבעולי טימין מסביב
3. מכסים וממשיכים לבשל על אש גבוהה עוד כ 3- דקות
4. בסיום כאשר מתקבל עור פריך הופכים את הדגים לעוד 3 דקות