שניצלוני ברמונדי ישראלי לצד מטבל איולי פפריקה לימוני
מאת השף משה שגב
- זמן הכנה: 10 דק'
- מס' סועדים: 3
מרכיבים:
- 3 פילה דג ברמונדי ישראלי חייב להיות טרי
לבלילה :
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח לבן
- 4/1 כפית מלח
לציפוי:
- שקית פירורי לחם מסוג פנקו/ גריסיני
מטבל לימוני :
- 2 כפות מיונז
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- קורט פלפל שאטה גרוס-חריף
- 1/4 צרור כוסברה
- 1/4 צרור שמיר
- 1/4 לימון טרי
- 4 כפות שמן זית
אופן הכנה
שניצלים:
1. חותכים לרצועות את הברמונדי הישראלי
2. מערבבים את הביצים בקערה ומוסיפים 2 כפות קמח לבן
3. מעבירים את הרצועות הברמונדי הישראלי לבלילת הביצים
4. מצפים עם פירורי לחם
5. מחממים סיר קטן עם חצי ליטר שמן
6. חשוב לציין שאנחנו מטגנים בשמן עמוק תירס/ קנולה / חמניות
7. מטגנים רגע לפני ההגשה
מטבל:
8. מכניסים לבלנדר את כלל הרכיבים וטוחנים הכל יחד עד למרקם נוזלי