דגים צבעוניים של קיץ
מאת השף משה שגב
- זמן הכנה: 15 דק'
- מס' סועדים: 4
מצרכים
- 500-700 גרם פילה ברמונדי ישראלי טרי
- 4 כפות שמן זית
- יחידות פלפלונים
- שיני שום
- חצי פלפל צילי טרי חריף
- כפית מחוקה של פפריקה מתוקה
- חצי כוס מים
- חצי כפית מלח
- לימון
אופן הכנה
1. מחממים מחבת על חום גבוה
2. מכניסים את הפלפלונים ובוזקים 3 כפות שמן זית
3. מערבבים ומכסים
4. כעבור דקה מוסיפים כפית פפריקה, חצי כוס מים וחצי כפית מלח
5. כעבור 2 דקות מעבירים את הפלפלונים למחבת אחרת
6. במחבת שבישלנו את הפלפלונים מוסיפים את הדגים ומתבלים אותם במעט מלח ופלפל
7. כעבור 2 דקות מוסיפים את הפלפלונים הצלויים למחבת הדגים
8. מוסיפים צרור פטרוזיליה ומכסים
9. מבשלים עוד 2 דקות/ עד שהדגים מוכנים (שימו לב לא לייבש את הדגים)
10. רגע לפני שמכבים את האש סוחטים לימון טרי
ומגישים…