סביצ'ה ברמונדי ישראלי
סביצ'ה ברמונדי ישראלי
- זמן הכנה: 15 דק'
- מס' סועדים: 4
מצרכים
- 500 גרם פילה דג ברמונדי נקי מעור ועצמות
- מלפפון חתוך לקוביות קטנות
- 1/2 עגבניה קצוצה
- בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
- חופן עלי נענע, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
- קורט מלח גס
- לימון
- כפית שמן זית
- 1/2 פלפל ירוק חריף, פרוס דק
- 2 כפות טחינה מוכנה
אופן הכנה
1. קוצצים את פילה הברמונדי הישראלי לקוביות קטנות
2. בצלחת הגשה מורחים את הטחינה כך שתכסה כמעט את כל הצלחת
3. שמים את קוביות הדג בקערה וסוחטים מעליו חצי לימון
4. מתבלים במלח ומערבבים
5. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הסלט הקצוצים ומערבבים
6. טועמים ומתקנים תיבול עם מיץ לימון ומלח לפי הטעם
7. מזלפים מעט שמן זית לסיום, מערבבים ערבוב אחרון