מתכון פלאפל ברמונדי ישראלי עם צזיקי - ברמונדי Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

פלאפל ברמונדי ישראלי עם צזיקי

מאת מערכת

  • זמן הכנה: 60 דקות
  • כמות: 25 כדורים

מצרכים

  • 300 גרם ברמונדי ישראלי נקי מעור ועצמות
  • 200 גרם גרגירי חומוס מושרים (גם משימורים עובד מעולה רק מסונן היטב מנוזלים)
  • חצי צרור כוסברה
  • חצי פלפל חריף ירוק
  • רבע בצל לבן
  • כפית סודה לשתייה
  • 2 כפיות מלח
  • כפית כמון
  • כפית זרעי כוסברה טחונים
  • שמן לטיגון

מצרכים לרוטב

  • גביע יוגורט יווני
  • 1 מלפפון מגורד
  • רבע כוס עלי נענע קצוצים דק
  • 2 כפות שמן זית
פלאפל ברמונדי ישראלי עם צזיקי
אופן הכנה

1. מחממים סיר שמן לטיגון ל-180 מעלות (חם מאוד!)
2. טוחנים את כל הרכיבים של הפלאפל במעבד מזון למרקם כמעט חלק
3. מכדררים כדורים בגודל הרצוי (עדיף לא גדולים מידי)
4. מטגנים עד שהפלאפל מקבל צבע חום יפה מכל הכיוונים, להוציא לנייר סופג
5. בזמן הטיגון מכינים את הצזיקי, מערבבים את כל הרכיבים יחד לתערובת אחידה